Evenementen

Retraites, Festivals, Ceremonies en andere LIFE EVENTS

Echte emoties en pure connecties, volledig in het moment. Life events die je geen tweede keer meemaakt. Daar wil je blijvende herinneringen aan! 

* CAPTURING EXPERIENCES *

Bij MoonRising Fotografie gaat het om het vangen van momenten. Om het vastleggen van niet alleen gezichten, maar de diepte van emoties en de connecties tussen zielen. Als fotografe met een passie voor het menselijke, breng ik een unieke kijk op evenementenfotografie met me mee.

Ik volg de energie van het evenement. Ik voel aan waar ik moet zijn en hoe ik mij moet verhouden tot de deelnemers. Moet ik met de groep mee met de borsten (letterlijk of figuurlijk) bloot, dan doe ik dat! Het is voor mij enorm belangrijk dat iedereen zich veilig voelt bij mijn aanwezigheid.

Of het nu een spiritueel evenement is, een mijlpaalviering, of een speciale gelegenheid, mijn doel is om die kostbare momenten in de tijd te bevriezen en de energie en liefde die hen omringt te behouden. Ik creëer beelden die niet alleen de gebeurtenissen vastleggen, maar ook de betekenis erachter vasthouden. Ik zoek naar de kleine momenten, de subtiele glimlachen, en de intense emoties die het verhaal van uw evenement vertellen.

 Dus, als u op zoek bent naar fotografie die dieper gaat dan alleen het oppervlak, die de ziel van uw evenement vastlegt, dan bent u bij MoonRising Fotografie aan het juiste adres. Laten we samenwerken om de magie van uw evenement voor altijd te bewaren. 


♥♥♥

Schrijf ons direct via WhatsApp

Chatten via WhatsApp

Pakketten

'Bastet'

Egyptische Godin van dans, muziek, geluk, seks en heling. Haar jaarlijkse festival vierde de vrouwelijke seksuele kracht.

Het pakket 'Bastet' is bedoeld voor retraites, ceremonies, (vrouwen)cirkels, rituelen, en dergelijke en omvat

  • fotografie van belangrijke momenten en de energie gedurende het (hele) event
  • de volledige fotogalerij (binnen 2 tot 6 weken)


Neem contact op voor een offerte
voor jouw evenement

'Amphictyonis'

Griekse Godin van wijn en vriendschap.

Het pakket 'Amphictyonis' is bedoeld voor feesten, jubilea, festivals en dergelijke, en omvat

  • persoonlijke sfeerfotografie gedurende het (hele) event
  • de volledige fotogalerij (binnen 2 tot 6 weken)


Neem contact op voor een offerte
voor jouw evenement